Szállítás és fizetési feltételek


Házhoz szállítás, információk:
A megrendelt termékeket futárszolgálattal juttatjuk el az Otthonába. UTÁNVÉTELES fizetési lehetőséget tudunk biztositani. Tehát a megrendelt terméket otthonában kényelmesen az átvételkor fizetheti ki.
Személyesen is átveheti a termékeinket egyeztetett időpontban Nyiregyházán a Folyóka u. 14 szám alatt található raktárban.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 20000-Ft feletti megrendelések esetén!
Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárcég teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.
Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Házhoz szállítás díjszabása
Személyes átvétel illetve utánvétes lehetőség közül választhat.
A szállítás 20000Ft. üsszeghatárig 1500Ft - Felette INGYENES
Az UTÁNVÉT esetében a megszokott rendben történik a szállítás általában a feladást követő 1  munkanap alatt.
A szállítás nem teljesülése, késése illetve a csomag sérülése esetén a GLS - mint a szállítást végző cég a felelős!

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!
Kérjük amikor megkapja a csomagot, ellenőrizze, hogy a csomagolás sértetlen-e!
Amennyiben mégis külsérelmi nyomokat lát átvételkor a csomagoláson, abban az esetben vettessen fel a futáral jegyzőkönyvet a sérülésről. Amelynek egy példánya Önnél marad a másik példány a futárnál. Amennyiben a sérülés nagymértékű azt átvétel nélkül kell visszaküldeni.
Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban elfogadni.
Kérjük ha teheti ellenőrizze a csomagot, akkor is, ha külsőleg nincs sérülésnek látszó nyom, csak ez után vegye azt át.

Kérem minden esetben elolvasni vásárlás előtt az Általános Szolgáltatási Feltételeket! A megrendelés ezen veboldalon fizetési kötelezettséggel jár! Kérem ezt figyelembe venni a rendelés folyamán. Az át nem vett csomagok által okozott károkat áthárítjuk a vásárlóra!

A távollévők között létrejött szerződéstől való elállási jog gyakorlásának ismertetését az "ELÁLLÁSI JOG" menüben, garancia és szavatossággal kapcsolatos ismertetéseket a "GARANCIA" , a webáruház működései és adataira vonatkozó tudnivalókat az "ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató" menüben találja meg. Panaszaival, kérdéseivel a "KAPCSOLAT" menüpont alatt veheti fel velünk a kapcsolatot.

Kérem vásárlás előtt, ha teheti érdeklődjön az adott terméket illetően. Nem jellemző ránk, hogy olyat hirdetünk, amit csak hetek múlva tudunk szállítani Önnek, de ritkán előfordulhat készlethiány.

A szállítás 1-3 munkanapot vesz igénybe normál esetben. Természetesen ezt a vásárlás után e-mail-ben egyeztetjük.

A megadott árak végfelhasználói árak, a szállítási költségen felül nem terheli őket egyéb költség.