GERMAN GARTENPOWER - GARANTÁLT FUXIG!

A MULTIKASZA - TÖKÉLETES MINDENES A KERTBEN!
A multi-kaszával könnyebb lesz  a kertészkedés, de előnyös a multi-funkcionalitás e praktikus és rendkívül hasznos kerti szerszám esetében.. Függetlenül attól, hogy eltávolítja az ágakat, vágja a sövényt, vágja-kaszálja a füvet netán a nehezen hozzáférhető helyeken akarnak dolgozni: a multi-kasza nyújt Önnek, ténylegesen egy készülékben segítséget!. Ez azért lehetséges,mert a különböző adaptereket egyszerűen lehet csatlakoztatni minden fűkasza modellre..

A sokoldalú adapterek teszik a kert királyává!
Multifunkciós kaszákat  felszerelheti damilfejjel, vágókésekkel,  sövényvágóval, láncfűrésszel, kultivátorral, seprűvel, gyümölcsrázóval és gyepszélező adapterrel.  Attól függően, hogy a közelgő munka mit követel meg.  Ez lehetővé teszi, hogy mindent, egy géppel kezeljen, vágjon, apritson, rázzon a kertben.

2 illetve 4 ütemű benzinmotorok, hogy megfeleljen az Ön igényeinek!
A fűkaszákat elektromos és akkus kivitelben is gyártják. ez nagy előny, ott, ahol a zaj és a káros anyagok kibocsájtása miatt korlátozzák a benzinmototor gépek használatát. A legtöbb esetben a zaj a korlátozó ok. Minden más esertben csupán rengeteg hosszabbitó kábelt kap és állandó idegeskedést az áramütés miatt. A személyi mozgás szabadságát nem is emlitve. A motorjaink a zajvédelni előirásoknak megfelelnek, igy szabadon, megfelelő erővel használhatja a kerti gépeit! A többfunkciós fűkasza az Ön ideális partnere minden kerti munka esetáben a fák, sövények és a pázsit körül!

Amennyiben damilt, védősisakot vagy egyéb kiegészítő terméket keres, kattintson a FŰKASZA KIEGÉSZÍTŐ menüre