Fuxtec - Kertigépek Online

Fűkasza és Bozótvágó

A MULTIKASZA - TÖKÉLETES MINDENES A KERTBEN!
A multi-kaszával könnyebb lesz  a kertészkedés, de előnyös a multi-funkcionalitás e praktikus és rendkívül hasznos kerti szerszám esetében.. Függetlenül attól, hogy eltávolítja az ágakat, vágja a sövényt, vágja-kaszálja a füvet netán a nehezen hozzáférhető helyeken akarnak dolgozni: a multi-kasza nyújt Önnek, ténylegesen egy készülékben segítséget!. Ez azért lehetséges,mert a különböző adaptereket egyszerűen lehet csatlakoztatni minden fűkasza modellre..

A sokoldalú adapterek teszik a kert királyává!


Multifunkciós kaszákat  felszerelheti damilfejjel, vágókésekkel,  sövényvágóval, láncfűrésszel, kultivátorral, seprűvel, gyümölcsrázóval és gyepszélező adapterrel.  Attól függően, hogy a közelgő munka mit követel meg.  Ez lehetővé teszi, hogy mindent, egy géppel kezeljen, vágjon, apritson, rázzon a kertben.
2 illetve 4 ütemű benzinmotorok, hogy megfeleljen az Ön igényeinek!
A fűkaszákat elektromos és akkus kivitelben is gyártják. ez nagy előny, ott, ahol a zaj és a káros anyagok kibocsájtása miatt korlátozzák a benzinmototor gépek használatát. A legtöbb esetben a zaj a korlátozó ok. Minden más esertben csupán rengeteg hosszabbitó kábelt kap és állandó idegeskedést az áramütés miatt. A személyi mozgás szabadságát nem is emlitve. A motorjaink a zajvédelni előirásoknak megfelelnek, igy szabadon, megfelelő erővel használhatja a kerti gépeit! A többfunkciós fűkasza az Ön ideális partnere minden kerti munka esetáben a fák, sövények és a pázsit körül!!

Itt az ideje rendbe rakni a kertet! Minden nyáron fontos, hogy szépen és rendezetten tartsuk a kertünket. Ehhez azonban szükségesek a jó és minőségi eszközök, amivel gyorsan és könnyedén el lehet végezni a kerti munkákat. 

A legnagyobb bosszúságot a kertben mindig a gyorsan növekedő fű és a futó, gyorsan növő növényzet okozza. A nagy esőzések után megerednek a növekedésben, és ez a nyári hónapok alatt elég gyakori. Ebből adódóan sokkal gyakoribb fűnyírásra, bozótvágásra is van szükség. Azonban, ha igazán gyorsan és hatékonyan szeretné rendbe tenni kertjét, akkor a fűkasza a legjobb alternatíva. Nincsenek vezetékek, amelyet véletlenül elvágna, könnyen hozzáfér mindenhez vele. Ráadásul egyszerűen kezelhető és nagyon praktikus abból a szempontból, hogy nem kell hajolgatni, a fűkasza és bozótvágó kíméletes és kényelmes a hosszú munka végzése során is. A szegélyvágóval egyszerűen minden kis területet elérhetünk, és szépen rendezhetjük a kertünk vele. Mindezek mellett a bozótvágó is alapvető egy kertrendezés során. Könnyen meg lehet a segítségével küzdeni a kiálló ágakkal, nem oda illő növényekkel. Fantasztikus eredményekre képes pillanatok alatt, amivel rengeteg időt megspórolhat, és a munka után akár egy kis kerti főzésre is maradhat ideje, ha a FUXTEC termékeit választja. 
A Fuxtec kiválóan kombinálta a leggyakrabban használt kerti eszközöket, és már egy berendezéssel az egész kertet szebbé varázsolhatja. A Fuxtec termékei minden kertben megállják a helyüket, legyen szó kisebb szórakozásra használt kertről, vagy egy nagyobb gyümölcsös, vagy virágos kert megmunkálásáról. A multikaszával könnyebb lesz a kertészkedés, de előnyös a multifunkcionalitás e praktikus és rendkívül hasznos kerti szerszám esetében. Függetlenül attól, hogy eltávolítja az ágakat, vágja a sövényt, vágja-kaszálja a füvet netán a nehezen hozzáférhető helyeken akarnak dolgozni. Minden egyben, fantasztikus és praktikus eszközök, ha nem akar több szerszámot tárolni. Mindez annak köszönhető, és azért lehetséges, mert a különböző adaptereket egyszerűen lehet csatlakoztatni minden fűkasza modellre. A sokoldalú adapterek miatt lesz ez az eszköz a legjobb választás a kertjébe. Multifunkciós kaszákat felszerelheti damilfejjel, vágókésekkel, sövényvágóval, láncfűrésszel, kultivátorral, seprűvel, gyümölcsrázóval és gyepszélező adapterrel.  Attól függően, hogy a közelgő munka mit követel meg. Ez lehetővé teszi, hogy mindent, egy géppel kezeljen, vágjon, aprítson, rázzon a kertben. Működésüket tekintve benzinmotorral vagy akkumulátorról működnek, ebből kifolyólag nem kell a vezetékekkel bajlódnia a kertimunka elvégzése közben, bármeddig elmehet a kertigéppel korlátok és vezetékre kötés nélkül. A motorjaink a zajvédelmi előírásoknak megfelelnek, így szabadon, megfelelő erővel használhatja a kerti gépeket, úgy, hogy a szomszédot se zavarja vele. A FUXTEC többfunkciós fűkaszáit válassza minden kerti munka esetében a fák, a sövények és a pázsit körül! Könnyítse meg saját munkáját, és spóroljon időt és energiát a FUXTEC termékeivel. 

A legjobb kerti gépek, és a hozzájuk tartozó kiegészítők széles választéka érhető el a fuxtec.hu webáruházban, ahonnan egyszerre otthona kényelméből beszerezhet mindent, ami szükséges a kertimunkához!