Fuxtec - Kertigépek Online

Lombfújó

MIÉRT VAN SZÜKSÉGE LOMBFÚJÓRA?
A levelek eltávolítása az egyik legkellemetlenebb kertészkedési feladat. Számos kerti tulajdonos sokáig rendszeresen harcol az őszi hónapokban a gereblyével, csakhogy néhány órával később, újrakezdődik az egész.

Segítsen magán! Ennek a kellemetlen feladatnak egy lombfújó vethet véget, mellyel időt és energiát takarít meg a kertészkedés során. Sok készüléknek van egy beépített aprítója is, így a leveleket össze is apríthatja, hogy kevesebb helyet foglaljon és előbb meginduljon a lebomlása.

Nagytakarítás a kertben? Az elszáradt levelek és kisebb ágak eltávolítása, összegyűjtése sok időbe telik, ráadásul sok és megterhelő munkával jár. A legegyszerűbb mód erre pedig, ha egy lombfújóra cseréli régi eszközeit. Nem kell többé manuális eszközök használatával megküzdenie a zöld hulladékkal, egyszerűen eljárhat az avar ellen egy lombfúvó segítségével. A gereblye és seprű lecserélésével rengeteg energiát és időt spórolhat meg saját magának. Könnyen összegyűjtheti a leveleket, és apríthatja azt, így a szél se lesz az ellensége.

A FUXTEC lombfújói a legjobb választás, ha hosszútávra, strapabíró eszközt keres a kertjében. A motoros lombfúvók végzik el a leggyorsabban és leghatékonyabban a munkát. A benzines motorral ellátott gépek esetében, nincsenek kábelek, melyek akadályoznák a munkában, nem kell folyton arra figyelnie, hogy megsérül az áramellátás. Néhány modell képes minden munkát elvégezni egyszerre, számos funkciót építenek a gépekbe, hogy a lehető legjobb munkavégzést biztosítsa. A szívó funkció kialakításánál, olyan szempontokat vettek figyelembe a fejlesztők, melyek felgyorsítják a munkafolyamatot. Optimalizált levegőbevitelt biztosít a lombozat szívó funkciójához, beleértve a tervezett oldalburkolatot. Az egyszerű kezelhetőség érdekében, a rezgéscsillapító funkció is nagy szerepet kap, ezt pedig úgy tudták elérni a kivitelezők, hogy a motorról leválasztották a fogantyút, így szinte rezgésmentesen lehet dolgozni vele. A motor környezetbarát és költséghatékony, hiszen új, alacsony kibocsátású EU2-es motort építettek a lombfúvókba. A gépek burkolata nagyon jó minőségű műanyagokból készül, és erős, robosztus küllemet kap ennek köszönhetően. A szívó funkcióhoz elengedhetetlen egy gyűjtő táska, amibe az összeaprított levelek kerülnek. Természetesen, hogy a levelek beszívását követően, hogy minél kisebb helyet foglaljon a lombozat, szükség van egy aprító részre is a berendezésben. Az aprító funkcióval lehet elérni azt, hogy minél több lombot eltüntessünk a legkisebb helyet igénybe véve.  A felszívást követően leaprításra kerülnek a levelek, végül a zsákban összegyűlnek. A nagy gyűjtő táska révén nagyon sok avart lehet eltávolítani a kertből. Az aprítást végző szilárd fém kés nagyon éles, ami még jobban felgyorsítja a munkát.

Különböző tartozékokkal lehet ellátni a gépeket, szűkített vagy ívelt csövekkel, amelyek sokkal hatékonyabban lehet a légnyomást a levelek alá irányítani. Így sokkal gyorsabban és egyszerűbben lehet elvégezni a kerti munkákat. Az egyenes csövet pedig érdemes szilárd talajon használni, hogy a por, kavics, stb. ne kavarodjon fel annyira.

Ideális a FUXTEC lombfújó nagyobb területekre az őszi időszakban, illetve a tavasz elején. Képes megtisztítani a területeket az elszáradt fűtől és levelektől. Az ergonomikus fogantyú és az anti-vibrációs rendszer kényelmes munkát ígér. A gépek könnyen indíthatóak, profi felhasználásra szánt. Egyszerűen kezelhetőek bárki részére. Nem csak kézi, hanem háti lombfúvók is elérhetőek a FUXTEC termékei között, amely a fáradtságmentes munkát biztosítja. Mobilis és rugalmas munkát eredményez bármely FUXTEC kerti szerszám használata.

Váltson Ön is a FUXTEC kertészeti szerszámaira, és tegye rendbe kertjét még ma!