Fuxtec - Kertigépek Online

Strandkocsi Babakocsi

Ha strandkocsit keres, akkor válassza a FUXTEC termékeit!
Válasszon széles választékunkból, hogy mindenhol a lehető legkényelmesebben tudjon szállítani, legyen szó kerti munkálatokról, kirándulásról vagy családi kiruccanásról! Telis-tele jobbnál-jobb funkciókkal, több szín és nagy tároló terület jellemzi a FUXTEC strandkocsijait és a babakocsikat.  

A FUXTEC minden modellje könnyen átalakítható kedvünkre. Kivehető a szövetrész, a színe pedig jól kombinálható. A huzat teljesen eltávolítható, és kézzel is könnyen mosható. A biztonsági övek is rögzíthetőek és alkalmazhatóak benne, magas oldalfallal rendelkezik, amely még jobban biztosítja a biztonsági érzetet a kicsik számára. A FUXTEC kocsik a TÜV Süd tanúsítvánnyal rendelkeznek. Egyszerűen összecsukható, így bárhová magával viheti. Az autója csomagtartójában is kényelmesen elfér, akár 15 cm-es mini méretre állítható a fogantyú magassága, amely a szállítást segíti elő. A kocsi szállítás során összecsukott állapotban nem borul fel az új lábaknak köszönhetően. Mivel a strandkocsik első gumiabroncsa parkolófékkel van ellátva, ezért a lejtőkön is biztonságosan és stabilan áll. A kocsik kerekei krómozottak, mely minőségi és strapabíró. Igény szerint tető is használható. A kihúzható rudakkal másodpercek alatt a kocsi tetővel vagy anékül használható. Ennek köszönhetően véd az erős UV sugárzástól, az UV-védelmet a napfénytető biztosítja. A könnyű hordozhatóság érdekében egy hordtáska is tartozék, amivel könnyedén szállítható. A kocsi padló felülete habszivacsos alsó betéttel van kibélelve, amely a legideálisabb és legkényelmesebb. Terhelhetősége akár a 75 kilót is elérheti. Ezért nem csak gyermekek számára használható, hanem más tevékenységek elvégzésében is segítségünkre lehet. Sokoldalúan használható a házban, a kertben vagy akár egy építkezésen is. Mivel 4 nagyméretű 190 mm átmérőjű golyóscsapágyas kerékkel van felszerelve, így nem fog mozogni, stabil tartást biztosítanak a széles gumi kerekek bármi szállítására 75 kg-ig. Ami a vázat illeti, acélból készült és a védett lakkozott réteg teszi stílusossá. A UV-védő tető a kocsin napvédő faktor 17-es, és így a középső szakaszban van, ennek köszönhetően a kocsi 94,38% UV-védelemmel rendelkezik.

Egyes modellek esetében több fék is biztosítja a stabilitást, sőt a CT-800-as esetében még tolókar is segíti a könnyű kezelhetőséget. Az új Zweibremssystem elöl és hátul, a rögzítőfékkel biztonságosan a lejtőkön is lehet hagyni a kocsit. A FUXTEC CT850-es modellje tartalmaz egy klasszikus húzórudat (ami a kocsit valódi kézi kocsivá teszi) és egy tolófogantyút. Az FX-CT850 még a legnehezebb terepen is átjut a kényelmes gumiabroncsoknak köszönhetően, hiszen minden gumiabroncs rugózott. Extra lábtérrel, hátsó tároló rekesszel, és eltávolítható tetővel rendelkezik a termék. 

Egyszerűbbtől a prémium strandkocsikig megtalál mindent a FUXTEC termékei között, amire csak szüksége van.Egyszerűen kezelhető és helytakarékos kialakítás jellemzi az összes FUXTEC terméket. Strapabíró, designos küllem révén bárhová viheti magával. Minőségi alkatrészekből összeszerelt és praktikus tartozékokkal lettek ellátva a berendezések, amely hosszú évekig a szolgálatára áll majd