Fuxtec - Kertigépek Online

Strandkocsi és SUP Bérlés

Miért is jó kölcsönözni?

-Nem kell több tíz, esetlegesen százezreket befektetned, ha csak alkalmanként használod. 

-Vásárláson gondolkodsz, de nem tudod eldönteni, hogy melyik lenne a számodra illetve a gyerekek számára a legpraktikusabb termék, a kölcsönzéssel több típust is kipróbálhatsz. 

-Pici lakásban laksz és nem tudod hol tárolni, akkor tároljuk mi, te pedig csak akkor viszed, amikor szükséged van rá, ezzel is helyet spórolva.

-Nyaralni érkezel városunkba (Nyíregyháza) és nem szeretnéd ezzel foglalni a helyet az autóban, nálunk kibérled a nyaralás végén visszahozod nincs vele gondod. 

-Igaz, hogy a tisztaságára lehetőség szerint ügyelni kell, viszont nem neked takarítgatnod. 

-Ha a kölcsönzés alatt megszeretted az adott terméket nálunk megvásárolhatod ezt vagy ugyanilyen teljesen újat. Kölcsönzés menete:

A strandkocsi/sup bérlést  weboldalunkon az otthon/szabadidő menü alatt találjátok meg. Kiválasztod a számodra megfelelő terméket és mintha megvásárolnád, kosárba rakod.  Ezután a kosár gombra kattintva , rámész, hogy rendelés ekkor előgördül a számlázási adatok megadásához szükséges oldal, illetve a szállítási adatokat is itt tudod megadni, amennyiben eltér a kettő. Ezt követően telefonon vagy emailban leegyeztetjük, hogy van e szabad időpont akkor amikor Te szeretnél bérelni, majd véglegesítjük a megrendelést! Amíg ez nem történik meg és erről nem megy a visszaigazolás, ne utalj, majd ha pontosítva van minden!

A termék alatt amennyire lehet feltüntetjük a szabad időpontokat.

Alul tudod beállítani a szállítási módot (bérlésnél személyes átvétel a Nyíregyházi telephelyünkön vagy előre utalás után tudjuk küldeni GLS futárral, UTÁNVÉT NINCS!). Majd olvasd el / illetve fogadd el az ÁSZF-et. Ha ezzel megvagy kapsz egy visszaigazoló emailt a foglalásodról/rendelésedről. Ezután kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot emailben info@fuxtec.hu emailcímen vagy telefonon +36706277769-es számon. (emailben történő megkeresést részesítjük előnyben. 

Bérlésnél minden esetben egy bérleti szerződést töltünk ki személyes átvételnél itt helyben, GLS futárral való szállítás esetén pedig elektronikusan (nyomtatni szükséges és utána vissza scannelni)!


 GLS futárral történő szállítás esetén a bérlés kezdő időpontja a foglalás UTÁN minimum 2 munkanap.(azaz ha péntekre szeretnéd, hogy megérkezzen a termék, akkor azt legkésőbb szerdáig meg kell rendelned).    A kezdő időpontod a feladás napja, az utolsó napod pedig , amikor megkapom a csomagot (azaz ha kedden adom fel neked a csomagot akkor az első napod a kedd, és mondjuk te következő hétfőn adod fel akkor keddig kell lefoglalnod, mivel akkor kapom meg, így aznap már nem kiadható a termék).


KAUCIÓ: A bérlés minden esetben kaució és bérleti díj megfizetése után lehetséges, kaució összege 50000-80000 ft-ig terméktől függően. Személyes átvétel esetén a termék átvétele előtt minden esetben szemrevételezzük a terméket, az esetleges hibákat, foltokat rögzítjük/feljegyezzük(ezt bérlővel aláíratjuk). Visszahozáskor a terméket újra szemrevételezzük, esetleges új hiba/törés/szakadás/égés/moshatatlan folt keletkezése esetén a kaució összege a javítás költségével csökkentve adjuk vissza, amennyiben az elvitelkor fenn  álló állapotban kerül vissza a termék a kaució teljes mértékben visszajár bérlő részére. GLS futárral való szállítás esetén ugyanezt az ellenőrzést a bérlő részvétele nélkül tesszük meg(esetleges hibáról fotót készítünk), bérlő futártól való átvétel után ugyanezt tegye meg ,3 óra áll rendelkezésére, esetleges hiba bérbeadó felé jelzésére, amennyiben ez idő alatt nem jelez úgy elfogadottnak tekinti a bérbeadó által megjelölt állapotot ( a GLS rendszerében percre pontosan visszakövethető az átvétel).