Fuxtec - Kertigépek Online

SegítségKARBANTARTÁS FUXTEC - KERTI GÉPEK ESETÉBEN

A termékek eladásával a munkánk nem ér véget! A FUXTEC Magyarország arra törekszik, hogy a legnagyobb szakmai szolgáltatást adja az összes termék esetében. Garanciális időben történő meghibásodás során a legnagyobb hozzáértéssel, további tanácsokkal igyekszünk a lehető leggyorsabban a segítségére lenni. Képzett technikusok a Fuxtec központjában Németországban, szakmailag minden kérdésére rendelkezésre állnak, ahogyan mi itt Magyarországon is.

Garanciális problémával illetve szerelési, alkatrészbeli segítséget és egyéb panaszaira az alábbi telefonszámon kaphat tájékoztatást Hétfőtől Péntekig 10:00 - 16:00 között.: 0670/62-777-69


NEM KELL AGGÓDNIA, A TÁVOLI SZERVIZ KÖZPONT MIATT SZÓVAL, HOGYAN KELL ELJÁRNI (KI FIZETI A KÖLTSÉGEKET)?

1) Kapcsolat (hiba pontos leírása) az szerviz@fuxtec.hu-email címen

2) Küldje a rossz, hibás terméket a szervizpontba. (kérem takarítsa le) EREDETI DOBOZÁBAN és minden tartozékával együtt , számla és jótállási jeggyel együtt!

3. Egy szakember felméri, hogy a hiba javítása garanciában érvényesíthető e.

4) Ebben az esetben, természetesen, nem fizet a javításért, ezt mi elvégezzük.

5) A nem garanciális hiba esetén javítás nélkül a terméket visszaküldjük térítésmentesen az Ön címére. Most már nem kell aggódnia, a távoli szervizelés miatt!

CSAK A szerviz@fuxtec.hu EMAIL-CÍMEN TÖRTÉNT BEJELENTÉSEKET FOGADJUK


MI A TEENDŐ, HA NEM ÉRVÉNYESÍTHETŐ A GARANCIA?

Ha a szakember nem ismeri el a garanciális igényt, akkor a javítás (csere) az Ön költsége. Ezeket egyeztetni fogjuk előre - telefonon vagy e-mailben. Természetesen ha nem ért egyet, állunk elébe minden vizsgálatnak. (a Herrenbergi központban, a kinai gyárban illetve független szakértővel)

Minden FUXTEC gép átlátható egyszerű felépítésű. Sok esetben minimális odafigyelés és/vagy javítás szükséges. Javasolt a csavarok ellenőrzése, utánahúzás, a karburátor beállítása időközönként. (ezek nem garanciális tényezők)

Mielőtt a gépet visszaküldené, győződjön meg a hiba mivoltáról, esetlegesen gondolja át, hogy megfelelően használta e azt, majd egyeztessen velünk, mert ha a hiba nagyon kicsi (nem megfelelő beállítások, 1db csavar lelazul, helytelen összeszerelés, hozzá nem értés) nem engedhetjük meg magunknak a fenti kedvezményeket. + Önnek sem mindegy, hogy mennyi a szállítási költség. (Megerősítette ezt a tapasztalat és a statisztika)

Minden esetben keressen minket, ha problémája adódna. Minden termék el van látva FUXTEC magyar használati utasítással.

Minden kézikönyv (német) tartalmazza a megfelelőségi nyilatkozatot. Komolyan és odafigyeléssel olvassa, tanulmányozza az utasításokat, mielőtt elkezd dolgozni a géppel - csökkenti a balesetek kockázatát, és megfelelő használat biztosításához megismeri a fontos tudnivalókat. Ha bármilyen technikai kérdése van (a gép beállításainak kapcsán vagy kisebb hibák, kérdések esetén, stb), ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Célunk a vevői elégedettség, és hisszük, hogy el is érjük ezt.


A TERMÉSZETESEN KOPÓ ALKATRÉSZEINEK LISTÁJA:

LÁNCFŰRÉSZ: Lánc, láncvezető, lánc meghajtó kerék, kuplung, olajpumpa megható kerék, berántó, motor kopás, hóterhelés., fékkar fogantyú letörése.

FŰKASZA: Berántó, damilfej, vágókés, kuplung, motor kopás, hóterhelés! Üzemanyag tank felső repedése. (erős ütés esetén igen, elreped+ indításkor nyomás hatására)

TALAJFÚRÓ: Berántó, fúrószárak, kuplung, motor kopás, hóterhelés! A hajtásház olaj nélküli használata, ill. a szellőző használatának hiánya. + 8,8 nyírócsavar használatának mellőzése.

FŰNYÍRÓ: Berántó, vágókések, gyűjtőkosár, meghajtó szíjak, hajtómű fogaskerekei, dugattyú és dugattyúgyűrű!

GENERÁTOR: Berántó, dugattyú és dugattyú gyűrű! Fagyás okozta vákuumhiba! Túlterhelés.

HÓMARÓ: Berántó, hómaró fej, meghajtó szíjak + görgők, dugattyú és dugattyú gyűrű!

PERMETEZŐ: Berántó, dugattyú és dugattyú gyűrű! A permet ill. por fej dugulása. Tartály tömítése.