Fuxtec - Kertigépek Online

Szállítás és fizetési feltételek


Személyes átvétel a Nyiregyházi telephelyen:


Kérjük az átvétellel kapcsolatban egyeztessen időpontot, mert nincs nyitvatartás, webshopként működünk.

Ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a termék átadását!

Előfordulhat, hogy nem ér el minket telefonon ezért javasoljuk, hogy  E-Mail-ben egyeztessen időpontot a megnövekedett telefonos forgalom miatt!

Munkanapokon 10-15 óráig hívható! 0670/62-777-69


Házhoz szállítás, információk:

A megrendelt termékeket futárszolgálattal juttatjuk el az Otthonába. ELŐRE UTALÁS és UTÁNVÉTELES fizetési lehetőséget tudunk biztositani. Tehát a megrendelt terméket az előre kiállított díjbekérő alapján banki átutalással vagy otthonában kényelmesen az átvételkor fizetheti ki.

Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárcég teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Címzettek részére fenntartott GLS Ügyfélszolgálati telefonszám:
06-29-88-67-00


Nagycsomag szállítás 40kg felett:

40kg nál nehezebb termékeket egtyedi szállítással tudjuk kiszállítani a vevő címére a rendelési összeg előre átutalásával! A megjelölt termékek esetében ez a terméklapon feltüntetésre kerül. 
A szállítás a pénz beérkezését követően kb 1,5-2 hét időtartam. A szállítást a HDT Nagycsomag szállítás végzi.

A HDT Ügyfélszolgálata munkanapokon 9:00-17:00 óra között érhető el az info@homedt.hu e-mail címen, valamint a 06-1-899-8503 vagy a 06-20-557-44-99 telefonszámokon.


Házhoz szállítás díjszabása:

A szállítási díj 2300Ft - 40kg alatti csomagok esetében!
Az ELŐRE UTALÁS esetén a pénz beérkezését követő munkanapon, UTÁNVÉT esetében a megszokott rendben a megrendelést követő munkanapon történik a rendelések feladása!
A szállítás nem teljesülése, késése illetve a csomag sérülése esetén a GLS - mint a szállítást végző cég a felelős!

A szállítási díj 10000Ft - 40kg feletti (80kg-ig) csomagok esetében
A rendelést követően felvesszük a kapcsolatot a vásárlóval, kiküldjük a díjbekérőt és az összeg beérkezését követően megrendeljük a szállítást!
  • A feladást követő 1-2hét a szállítás időtartama
  • Értesítés a csomag kézbesítése előtt, annak várható idejéről, 2-5 órás intervallumban.
Kérjük vegyék figyelembe, hogy a HDT nem futár- vagy csomagküldő szolgáltató, hanem házhozszállító cég, amely a nagyobb termékekre specializálódott, ebből eredően a szállítási idő is hosszabb (összességében kb. másfél hét), mint egy futárcégnél.


Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Kérjük amikor megkapja a csomagot, ellenőrizze, hogy a csomagolás sértetlen-e! Amennyiben mégis külsérelmi nyomokat lát átvételkor a csomagoláson, abban az esetben vettessen fel a futáral jegyzőkönyvet a sérülésről. Amelynek egy példánya Önnél marad a másik példány a futárnál. Amennyiben a sérülés nagymértékű azt átvétel nélkül kell visszaküldeni. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban elfogadni. Kérjük ha teheti ellenőrizze a csomagot, akkor is, ha külsőleg nincs sérülésnek látszó nyom, csak ez után vegye azt át.

Kérem minden esetben elolvasni vásárlás előtt az Általános Szolgáltatási Feltételeket! A megrendelés ezen weboldalon fizetési kötelezettséggel jár! Kérem ezt figyelembe venni a rendelés folyamán. Az át nem vett csomagok által okozott károkat áthárítjuk a vásárlóra! A megadott árak végfelhasználói árak nem terheli őket egyéb költség.