Fuxtec - Kertigépek Online

Szállítási és fizetési feltételek


Személyes átvétel a Nyiregyházi telephelyen:


Kérjük az átvétellel kapcsolatban egyeztessen időpontot, mert nincs nyitvatartás, webshopként működünk.

Ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a termék átadását!

Javasoljuk, hogy  E-Mail-ben egyeztessen időpontot!Házhoz szállítás, információk:

A megrendelt termékeket a Magyar postával juttatjuk el az Otthonába. ELŐRE UTALÁS és UTÁNVÉTELES fizetési lehetőséget tudunk biztositani. Tehát a megrendelt terméket az előre kiállított díjbekérő alapján banki átutalással vagy otthonában kényelmesen az átvételkor fizetheti ki.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Címzettek részére információ itt!


Nagycsomag szállítás 40kg felett:

40kg nál nehezebb termékeket egyedi szállítással tudjuk kiszállítani a vevő címére a rendelési összeg előre átutalásával! A megjelölt termékek esetében ez a terméklapon feltüntetésre kerül. 
A szállítás a pénz beérkezését követően kb 1,5-2 hét időtartam. A szállítást a HDT Nagycsomag szállítás végzi.

A HDT Ügyfélszolgálata munkanapokon 9:00-17:00 óra között érhető el az info@homedt.hu e-mail címen, valamint a 06-1-899-8503 vagy a 06-20-557-44-99 telefonszámokon.


Házhoz szállítás díjszabása:

2kg    2500Ft
5kg    3000Ft
10kg   3500Ft  
15kg   4500Ft  
30kg   10000Ft

40kg alatti csomagok esetében! 

Ebben az esetben is előfordulhat, hogy nem tudjuk szakszerűen és biztonságosan csomagolni a termékeket egybe ezáltal több csomag válik szükségessé, nyilván ebben az esetben egyeztetünk a várlóval!Az ELŐRE UTALÁS esetén a pénz beérkezését követő munkanapon, UTÁNVÉT esetében a megszokott rendben a megrendelést követő munkanapon történik a rendelések feladása!

Előre utalás esetén kérem tüntesse fel a megrendelése számát és a következő számlaszámra akár azonnal utalhatja az értesítőben feltüntetett összeget:
Szekeresné Kiss Viktória e.v.  - K&H 10404405-86768086-72811006

  • A feladást követő 1-2 munkanapon belül megkapja a megrendelt árut.
  • SMS és vagy telefonos értesítés a csomag kézbesítése előtt, annak várható idejéről, 1-2 órás intervallumban.


Több termék együttes rendeléskor, föleg a nagygépek esetében a szállítási költség CSOMAGONKÉNT számolandó!
Ezt nem számolja a rendszer automatikusan, ezért telefonos és/vagy emailban történt egyeztetés utan kerül megállapításra a szállítási díj pontos összege. 


A szállítási díj 40kg feletti (80kg-ig) csomagok esetében egyedi árazás szerint:
A rendelést követően felvesszük a kapcsolatot a vásárlóval és egyeztetjük a szállítás költségét és várható idejét, kiküldjük a díjbekérőt és az összeg beérkezését követően megrendeljük a szállítást!

  • A feladást követő 1-2hét a szállítás időtartama
  • Értesítés a csomag kézbesítése előtt, annak várható idejéről, 2-5 órás intervallumban.
Kérjük vegyék figyelembe, hogy a raklapos szállítás nem futár- vagy csomagküldő szolgáltató, hanem házhozszállító cég, amely a nagyobb termékekre specializálódott, ebből eredően a szállítási idő is hosszabb (összességében kb. másfél hét), mint egy futárcégnél.


Ha személyesen venné át a megrendelését:

Kérjük az átvétellel kapcsolatban TELEFONON vagy E-mailban egyeztessen időpontot, mert nincs nyitvatartás, webshopként működünk.

Ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a termék átadását!Az át nem vett csomagokból eredendő kárunkat FIZETÉSI MEGHAGYÁS útján hajtjuk be!

Kérjük, ha meggondolatlanul vásárolt, akkor azt haladéktalanul jelezze felénk, hisz ennek az emailnak a kiküldésével mi a megrendelését befogadtuk,azt komolyan vesszük és neki is állunk annak összekészítésének és kiszállításának.


Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Kérjük amikor megkapja a csomagot, ellenőrizze, hogy a csomagolás sértetlen-e! Amennyiben mégis külsérelmi nyomokat lát átvételkor a csomagoláson, abban az esetben vettessen fel a futáral jegyzőkönyvet a sérülésről. Amelynek egy példánya Önnél marad a másik példány a futárnál. Amennyiben a sérülés nagymértékű azt átvétel nélkül kell visszaküldeni. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban elfogadni. Kérjük ha teheti ellenőrizze a csomagot, akkor is, ha külsőleg nincs sérülésnek látszó nyom, csak ez után vegye azt át.

Kérem minden esetben elolvasni vásárlás előtt az Általános Szolgáltatási Feltételeket! A megrendelés ezen weboldalon fizetési kötelezettséggel jár! Kérem ezt figyelembe venni a rendelés folyamán. Az át nem vett csomagok által okozott károkat áthárítjuk a vásárlóra! A megadott árak végfelhasználói árak nem terheli őket egyéb költség.